Over Achterkamertjes.nl

Wil je op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen in de Nederlandse en de buitenlandse politiek? Op achterkamertjes.nl vind je opinie, nieuws en achtergrond.

Elke dag prikkelende artikelen ontvangen? Meld je dan aan.

  • Elke dag prikkelende artikelen.
  • Reageer en voed de discussies.
  • Volg Achterkamertjes.nl op Twitter en/of Facebook voor de laatste publicaties
  • Achterkamertjes.nl is onafhankelijk

Achterkamertjes.nl is ook een platform voor politieke opinie. De site staat open voor elke mening, mits leesbaar geschreven. Stukken kunnen worden gestuurd naar info.achterkamertjes@gmail.com. De spelregels: een artikel telt maximaal 1500 woorden, maar is bij voorkeur veel korter. De ervaring leert dat de aandacht van lezers na een paar honderd woorden begint weg te zakken, áls ze het stuk al uitlezen. Racistische taal of scheldpartijen publiceren wij niet. De redactie heeft het recht zo nodig taalkundige correcties te doen of teksten in te korten, zo lang recht gedaan blijft worden aan de inhoud van de tekst. Vermeld in je mailtje ook kort iets over jezelf.

De redactie van Achterkamertjes.nl wordt gevormd door Fons Kockelmans, Henk van Lierop, Rob Martinet en Peter van Nuijsenburg, journalisten met een jarenlange Binnenhof- en internationale ervaring. Opinies zijn op eigen titel, de redacteuren zijn onafhankelijk en autonoom.

Gebruik van beeldmateriaal op Achterkamertjes.nl
Op Achterkamertjes.nl proberen we waar mogelijk beeldmateriaal te gebruiken dat onder de 1 van de 6 Creative Commons licenties valt. Beeld dat hier niet onder valt, plaatsen we alleen met toestemming van de maker van dat beeld. Mocht dat onverhoopt toch zijn misgegaan en hebben we uw beeld gebruikt zonder dat u dat wilt, neemt u dan contact met ons op via info.achterkamertjes@gmail.com, zodat we het zo snel mogelijk kunnen verwijderen.