Spannend

Zit u ook zo in spanning? Gaat ze het doen? Wordt Sigrid Kaag de nieuwe Leider van D66?

Alle seinen staan op groen, aldus de Volkskrant. Rob Rozenwater is ook overstag. Hij snapt dat hij geen lijsttrekker kan worden. Kaag is vrouw, en hij echt niet.

Maar omdat niets zeker is in dit leven, kunnen ‘plotseling opkomende twijfels nog roet in het eten gooien’.

Nou, geloof daar maar niks van. Kaag gaat het doen. En al die geheimzinnigheid is kul. Dus hup, Sigrid, na Rozenwater nog even Rutte kloppen en het Torentje is voor jou.

3 reacties op ‘Spannend

 1. Ik zit in doorlopende spanning als het over politiek gaat. Wie doet het met wie en waarom, en waarom gaan ze weer uit elkaar (alles uit landsbelang, dat weet ik wel na zoveel jaar, maar de diepere motieven en drijfveren)? Ja, nu zit ik helemaal vol spanning te kijken hoe een vrouw het mannelijke er onder gaat krijgen, en nu maar hopen dat zij tegen de tijd dat we weer een echte koningin krijgen Sigrid naast haar mag staan als de eerste vrouwelijke minister-president.

  Like

 2. Nou ik zit totaal niet in spanning!
  D’66 ach, who CARE’s!
  Ik vind Kaag geen leuke vrouw, en ze deelt te graag uit aan landen die haar persoonlijke voorkeur hebben.
  En Minister President worden?
  Alsjeblieft niet!!

  Like

 3. Zou ze het echt gaan doen? Heel Nederland wacht in grote spanning op de definitieve aankondiging. Het houdt men al tijden bezig, sommigen kunnen er nauwelijks van slapen door de spanning, als één volk leven we collectief toe naar hét grote moment dat ze het zal doen.

  Dit doet me sterk denken aan de periode Job Cohen bij de PvdA, hoge verwachtingen en eindigend met een grote deceptie omdat de beste man totaal niet kon debatteren.

  Like

Reacties zijn gesloten.