Hack

Voor een beetje politicus zijn de sociale media tegenwoordig onmisbaar, en zeker voor iemand als PVV-leider Geert Wilders. Wat hij te zeggen heeft (“We willen Ons Land terug” en varianten op dit thema) meldt hij voornamelijk via Twitter. Contact met de Mainstream Media onderhoudt hij nauwelijks nog, want die verdraaien zoals bekend toch maar alles wat je zegt.

Voor de PVV-leider is het dan ook niets minder dan een ramp dat zijn account (meer dan 800.000 volgers) is gehackt. Wie nu op de Twitterpagina van Wilders kijkt, ziet in plaats van diens geblondeerde hoofd  een Zwarte Piet-achtige figuur  en een banner van de Marokkaanse vlag. Ook leest hij (zij) teksten als “Bevrijd Palestina” en “Porno wordt gebruikt als wapen van de elite.”

Wilders reageert verbolgen dat zijn account opeens volstaat met andermans ‘onzinberichten’. En gelijk heeft hij. Iedereen moet op Twitter zijn eigen onzin kwijt kunnen. Waar is die netwerksite anders voor?

5 reacties op ‘Hack

 1. Gut gut, tja doe maar mee met vooral Wilders zo negatief mogelijk neerzetten.
  En dan heel goedkoop zeggen, zijn geblondeerde hoofd, wat een lef zeg!
  Ik zie om me heen te weinig blonde hoofden, wel veel zwart geverfde en mensen met hoofddoeken.
  En als je door linkse activisten, linkse en z.g christelijke collega’s buiten gesloten wordt omdat ze liever de andere kant opkijken, dan ga je twitteren Ha!
  Succes met uw kniebuigingen!

  Like

  1. Neoliberaal rechts (VVD en CDA) moest zo nodig de ISLAM in huis halen in Nederland, onder het neoliberale mom van zo goedkoop mogelijke arbeiders om de lonen te drukken in Nederland. Eigen volk laatst bij rechts! Zie het resultaat, een multiculturele clusterfuck!

   Like

 2. Wilders is de GroteSterkeLeider van de partij Wilders en het is natuurlijk niet netjes om te hacken. Maar dat geldt voor iedereen. Niemand behoort gehackt te worden. Verder is het ook nergens voor nodig om Marokkanen en moslims uit te roepen tot vijanden. Hij zegt niets tegen de moslims te hebben,maar wel tegen de islam. Heb je een politicus ooit zo’n onzin horen vertellen. Kan niet verbazen want GroteSterkeLeider overlegt alleen met GroteSterkeLeider en legt alleen verantwoording af aan GroteSterkeLeider. Meer of minder Marokkanen ook zo iets. Elke Nederlander met een Nederlands paspoort is Nederlander en dat schijnt maar niet tot GroteSterkelLeider door te dringen.

  Geliked door 1 persoon

  1. Nee net zoals het bij jou niet doordrimgt dat deze groep met 2 paspoorten wel erg zwaar oververtegenwoordigd is in de criminilateitscijfers.
   Dat stoppen we hier maar liever omder het kleed.

   En ja de Islamitische godsdienst is een achterlijke middeleeuwse godsdienst die geen “verlichting” heeft meegemaakt en daardoor nog steeds elke vorm van kritiek beantwoordt met de doodstraf.
   Vrouwen hebben helemaal niets re zeggen, alleen maar te vrezen.
   Wanneer ga je eens voor hen opkomen?

   Like

   1. Hoezo is de islam een godsdienst? Volgens GroteSterkeLeider is dat echt niet het geval en u weet GroteSterkeLeider duldt geen tegenspraak, doodsbang dat hij dan geen GroteSterkeLeider meer is, zou hij dat nu van dictators geleerd hebben ongeacht wat hun levensovertuiging is? Ik vind GroteSterkeLeider sterk lijken op Erdogan, alleen hij krijgt de kans niet.

    Like

Reacties zijn gesloten.